Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Chaturbates jövedelem után...

Jules3 kérdése:

Chaturbates jövedelem után hogy kell adózni? Illetve milyen kifizetési lehetőségeket tudtok javasolni? Cosmopayment, paxum? Annyira bonyolultnak tűnik ez az egész..

Figyelt kérdés
Most kezdtem a chaturbaten és már van párezer tokenem, be szeretném váltani kpra, de nem tudom hogy most kell e egyáltalán adózni utána vagy sem itthon. Nem akarok adóbírságot..

2021. jan. 5. 18:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát ennél több hülyeséget nehezen lehetett volna egy hozzászólásba beleírni :D

Alkalmi munkából származó bevételnek nincs külön sora az adóbevallásban, amennyiben adóköteles, azt is az 1. sorba kell beírni. Viszont ha beírná, akkor a nav hibaágra tenné a bevallást, mivel nem fog megegyezni a nav nyilvántartásával. Szóval lesz egy feldolgozatlan, rossz bevallása.

2021. jan. 6. 18:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha csak száz rugó havonta akkor jobb, ha lapítasz. KATA lenne egy opció, havi 50 ezer... ha persze nappalis vagy vagy van teljes állásod, akkor csak 25.
2021. jan. 6. 23:14
 13/15 A kérdező kommentje:
Nos igen, a katat kitalalhattak volna mondjuk szazalekban es nem egy fix osszegben :D 200 felett eri meg vagy inkabb 300.. cosmopay kartyaval erdemes kezdeni?
2021. jan. 8. 01:33
 14/15 anonim válasza:
Szia! Mi lett végül?? Én most ugyanebbe a helyzetbe vagyok!
2022. szept. 24. 11:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Átalányadó a legjobb jelenleg erre.
2022. szept. 24. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!