Hol tudok online TB-t befizetni? Sehol nem találom a weboldalt, ahol ezt megtehetném.
Ha van ügyfélkapud akkor a NAV oldalán Ebev azon belül EFER szolgáltatással
bankártyával is fizethetsz. Ha nincs akkor átutalással 10032000-06055826 NAV számlaszámra. A közleménybe írd be a neved és az adóazonosítód, hogy tudják kitől jött a pénz.
El tudnád küldeni a pontos linket, ahol ez megtalálható. Keretem a éekérdezések résznél, a szolgáltatások résznél. Amit ée tudtam kérdezni egy pdf file-ba az is 0 forintot írt, pedig biztos vagyok benne, hogy valamennyi tartozás van.
Ha ráérsz egy linért nagyon hálás lennék.
Ügyfélkapun belül az eBEV szolgáltatások menüpont alatt vannak lekérdezési lehetőségek. Ott keres meg az adófolyószámla lekérdezés lehetőségét. Ha elindítod egy alsó táblázatba beleteszi a lekérdezésedet, majd jobb sarokba kihozza egy idő után, hogy "elkészült eredmények" (kék színnel, aláhúzva). Ha arra rákattintasz, az alatta lévő pdf. ikon színesre vált. A pdf. ikonra rákattintva letölti a gépedre az adófolyószámládat. Ha azt megnyitod, és ott nincs sem hátralék, sem túlfizetés feltüntetve, tehát nulla a folyószámlád összegyenlege, akkor nem tart az adóhivatal hátralékot nyilván Veled kapcsolatban.
Ha ezt kérdezted le, és nullás a folyószámlád, miből gondolod, hogy tartozásod van?
Pont ugyanígy csináltam, ahogy leírtad.
Kiléptem a munkahelyemről és pár hónap TB-m nincs befizetve. Reméltem, hogy találok a NAV oldalán vagy az eBEV-en egy olyan felületet, ahol ez az elmaradás és a pontos összeg látszódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!