Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Járulékadat kivonat lekérdezés...

Járulékadat kivonat lekérdezési lehetőséget eltüntették az ügyfélkapuról?

Figyelt kérdés
2020. dec. 10. 18:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen
2020. dec. 10. 18:21
 2/13 anonim ***** válasza:

Amikor megnyitod az EBEV portált, ez a legfelső üzenet:

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a NAV háttérrendszerének karbantartása miatt az eBEV Portál szolgáltatások menüpontján belül elérhető Keresetkimutatás lekérdezése, Járulékadat – kivonat, illetve Összesítő jelentés adatainak lekérdezése funkciók 2020. december 10-én 17 órától előreláthatólag 2020. december 14-én 12 óráig nem lesznek elérhetők.

2020. dec. 10. 18:52
 3/13 A kérdező kommentje:
Itt milyen bevallásokat lehet megtekinteni? Szolgáltatások- bevallás (dokumentum) lekérdezése- Beadott bevallások állapota, beküldött dokumentumok.
2020. dec. 10. 19:58
 4/13 anonim ***** válasza:
Amiket beadtál ánykn keresztül.
2020. dec. 10. 20:31
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
... amiket a munkáltatód/foglalkoztatód havonta bevall a béredről a NAV-nak.
2020. dec. 11. 05:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Azt pont nem.
2020. dec. 11. 07:22
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem?
2020. dec. 12. 05:29
 8/13 anonim ***** válasza:
Mert a bevallást, amit a munkáltatód bead, azt te nem tudod visszakérni. Szép is lenne, egy rakás másik ember személyes adata is benne van.
2020. dec. 12. 07:19
 9/13 A kérdező kommentje:

Kedves utólsó. Amennyiben kíváncsi lennél a járulék adat kivonatodra AMIT A MUNKÁLTATÓ RÓLAD BEADOTT a második válaszoló válaszát olvasd el!

Elnézést, hogy én pedig figyelmetlen voltam és nem vettem észre ezt az üzenetet...

2020. dec. 12. 12:07
 10/13 anonim ***** válasza:

Köszi, nem vagyok rá kíváncsi, magam adom be a járulékbevallásomat :)

A második válaszoló teljesen valid dolgot írt, azzal egyet is értek. Az ötös válasszal volt gondom, mert ő írt hülyeséget. Ugyanis azt a bevallást nem lehet megtekinteni. Szép is lenne, hogy mindenkinek mindenféle adatát lekérhetnéd. A saját járulékadat-kivonatod természetesen más tészta.

2020. dec. 12. 12:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!