Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hol nezhetem meg, hogy meddig...

Hol nezhetem meg, hogy meddig van befizetve a TB-m?

Figyelt kérdés
2020. dec. 8. 07:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Az egészségügyi szolgáltatási járulék aktuális egyenlegét, az előírt kötelezettségeket, valamint a hozzá tartozó befizetéseket az adófolyószámládon tudod követni. Ügyfélkapun belépve a NAV rendszeréből le tudod kérni. 2020. június hónapig a 124-es adónemen tartották nyilván, utána a 408-as adónemen tartják nyilván.

[link]

Ügyfélkapun belépbe jobb kéz felől van egy olyan, hogy eBEV szolgáltatások. No ott kell haladni előre.

2020. dec. 9. 04:27
 2/12 A kérdező kommentje:

Igen, aztán azt írja,hogy van egy olyan menüpont,hogy szolgáltatások(vagy) lekérdezések, és azon belül kell lennie egy gombnak amivel lekérdezhetem az adofolyoszamlamat ( [link] de az a gomb amit is nincs ott, a tobbi meg kikenyszeritené, hogy nyomtatvanyokat toltsek le&ki(telefonon), azzal a java-s, egyebkent is Szar programukkal, raadasul nem is arra valok ami nekem kellene.

Verzio 2:

Atiranyitgat 4 atiranyitas utan erre az oldalra: [link]

Itt pedig megnyomom a bal felso satokban lathato burger icont, es elkezd BEFRISSULGETNI az a rohadt oldal. Ha meg is sikerul nyitni, ranyomok, h tajszammal valo kereses, megnyitja azt az oldalt, de nem latszik a menutol, ha viszont bezarod a menut ISMET befrissiti es visszaugrik oda, ahol volt, es nem tudok elore haladni.

Nem tudom hogy csak a magyar oldalal ennyire szarok vagy sem, de en ahogy tapasztalom rengeteg leiras van ami nagyon elavult, nem frissitenek fel rendesen semmit, nem ugy van semmi ahogy kellene lennie. En egyetlen dolgot szeretnék lekérdezni, es esküszöm, ennyit sosem szerencsetlenkedtem sehol sem, mint ebben az orszagban az ugyintezesekkel.

2020. dec. 9. 05:20
 3/12 A kérdező kommentje:
Amit írtál, bejelentkezek oda is, nincs jobb oldalt olyan, hogy ebev szolgáltatások, jobbra nincsen konkrétan semmi, a bal felul nyithato menuben pedig nincs ilyen, sehol.
2020. dec. 9. 05:22
 4/12 A kérdező kommentje:

A verzio 2 amit irtam, sikerult egyszer erni hogy ne frissithesse be magat, bekrtam a tajszamot es es kiirta kb 2 masodpercre, hogy a bongeszo nem tamogatja a javascriptet(frászt nem),majd visszatert ismet a fooldalra, ujabb probalkozas utan pedig azt irta, hogy

Válasz: a megadott taj szám létezik a rendszerben és érvényes lehetséges lekérdezések száma: 3

Tehat akkor megis tamogatja a javascriptet, hiszen lefutott? Vagy csak puszta "veletlen"? Eskuszom, undorito, 27 kulonbozo oldal van annyi atiranyitassal mint a szarom, es egyik se kepes megfeleloen mukodni.

Es ennyi, nem tudom lekerdezni, nem tudok csinalni vele semmit se, sot, ez a szoveg is, csak 3 betu latszik belole, ki kell jelolnom az egeszet hogy kimasoljam es ugy mar olvashato. Undorito.

2020. dec. 9. 05:31
 5/12 A kérdező kommentje:

[link]

Ez alapján a leiras alapjan az eredmeny 2007.01.01tol 2021.09.30ig, allapot: feldoldozas sikertelen.

Nagyon sokat tudtam meg ismet.

2020. dec. 9. 05:40
 6/12 A kérdező kommentje:
Ha csak dec. 31ig nezetem vele, akkor is ugyan ezt az allapotot irja neki (feldolgozss sikertelen), es ahol az "eredmeny" mezo van megnyomom az athuzott monitor ikont es azt irja, hogy "a kért időszakra nincs beérkezett adatlap".
2020. dec. 9. 05:43
 7/12 anonim ***** válasza:
Amiket belinkeltél, az által az adófolyószámládat nem fogod tudni lekérdezni. Nem tudsz véletlenül egy számítógépről dolgozni vele? Lehet, hogy mobilról nem tud működni rendesen. Csak kínlódnál vele, ahogy eddig is.
2020. dec. 10. 04:35
 8/12 anonim ***** válasza:

Tehát beléptél az ügyfélkapun. Az "azonosítási ügynökön" is túl vagy, ott állsz már a NAV eBEV szolgáltatások menüjében.

"Igen, aztán azt írja,hogy van egy olyan menüpont,hogy szolgáltatások(vagy) lekérdezések, és azon belül kell lennie egy gombnak amivel lekérdezhetem az adofolyoszamlamat"

Felül van egy olyan fül, hogy "Szolgáltatások". Azon belül van egy csomó varia, ott az "adószámla és pótlék adatokon" belül az "adószámlát" kéred. Utána az "új lekérdezésre" kattints. Átvisz egy táblázatszerűségre. Hagyj minden adatot úgy, ahogy megajánlotta, és indíts el a lekérdezés indítása/vagy indítás gombbal. A lekérdezésed az alatta lévő táblázatba teszi. Ha elkészült (ez lehet akár több perc is), kék színnel kiírja a táblázat tetejére jobb oldalra, hogy "elkészült eredmények". Arra rákattintva az alatta lévő pdf. ikon színesre vált. A pdf. ikonra kell kattintani ahhoz, hogy a gépedre letöltse az adófolyószámládat. Utána kilépsz a rendszerből.

2020. dec. 10. 04:46
 9/12 A kérdező kommentje:

Mint írtam, "feldolgozás sikertelen". Az ikon nem vált színesre, egy áthúzott monitor ikon lesz csak ott, és semmi több.

Telefonáltam egyet és egy ügyintéző azt mondta, idézem, "Nem tudom mi lehet a probléma de nekem sem működik a szolgáltatás, December végén karbantartást fognak végezni, lehet hogy akkor ezért."

2020. dec. 10. 07:04
 10/12 anonim ***** válasza:

Az EBEVben a járulékadat kivonat szokott "rendetlenkedni" és erre, valamint a biztosítotti/foglalkoztatói bejelentésekre jellemző az a hibaüzenet is amit írtál, hogy "a kért időszakra nincs beérkezett adatlap".

Az adószámlánál nem is kérdezhetsz le ilyen hosszú időszakot egyben, mint amit írtál: 2007.01.01tol 2021.09.30ig, allapot: feldoldozas sikertelen

Csak (maximum) évenkénti lekérdezésre van lehetőséged, időszak elejét nem is adhatsz meg, csak időszak végét.

Az adószámlánál azt sem írja, hogy "nincs beérkezett adatlap", ha nincs könyvelni való (se előírás, se befizetés) akkor egyszerűen nullás adatokat ad ki.

Amúgy az adószámla lekérdezés működik, tegnap kérdeztem le, gond nélkül hozta az ezévit és a jövő évi előírásokat (annyi, hogy a jövő évi adószámlánál csak előírások vannak, a nyitóegyenleget jelenleg még nullának veszi) A járulékadat lekérdezés viszont megint be van lassulva, tegnap este 7-kor indítottam a lekérdezést, este 10-ig még nem adta ki az adatokat, ma reggel viszont már igen.

Írd már le lépésről lépésre, hogy te hogy csináltad a lekérdezést, mert ahogy írod, úgy valami nem stimmel.

2020. dec. 10. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!