A NAV csekk (eü. jarulek) nem jott meg az ujabb 3 havi postan, most akkor hogy fizessem be?
Figyelt kérdés
Holnapig kellene ugye, el is utalnam, de mar uj szamlaszamra kell es nem ertem az egeszet, vagy hogy mit irjak a megjegyzesbe stb. Ahogy azt se miert nem kuldik ki idoben a kovetkezo negyedev csekkjeit!
Koszi ha segit valaki!
2020. nov. 11. 15:15
1/9 anonim válasza:
1819-es telefonszámon hívd őket, ott kérhetsz csekket.
2/9 anonim válasza:
Igényelni kell, maguktól nem küldenek.
3/9 anonim válasza:
Utalhatod is. közleménybe adóazonosító jeledet írd be.
4/9 A kérdező kommentje:
Eddig is maguktol kuldtek...
Es a 408as adonemkodot azt hova irom?
2020. nov. 11. 15:41
5/9 anonim válasza:
A 10032000-06055826 számlaszám azonosítja a 408-as adónemet. Minden adónemnek más a számlaszáma. Csak az adóazonosító jeledet írd be a közleménybe.
6/9 A kérdező kommentje:
Koszi szepen, okes!
2020. nov. 11. 15:53
7/9 anonim válasza:
Eddig küldték, most meg igényelni kell. Vártam én is, nem jött, akkor kérdeztem utána.
8/9 A kérdező kommentje:
Koszi, el is utaltam!
2020. nov. 11. 17:08
9/9 anonim válasza:
miért kérnél csekket a 21. században amúgy? utald netbankkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!