Mennyit kér a könyvelőd?
Figyelt kérdés
Katás pályázatos munkaügyis vállalkozó lennék, tehát nagyon kezdő, körülbelül könyvelőnek mi a reális díjjazása?2020. nov. 4. 22:34
2/15 anonim válasza:
Több dologtól is függ ez, de amit leírtál, az alapján 5-10 ezer között a reális.
3/15 xswerdy válasza:
KATA-hoz minek könyvelő? (extrém eseteket leszámítva)
4/15 anonim válasza:
Mert van, aki nem akar bíbelődni a vállalkozása bürokratikus dolgaival, ezért inkább másra bízza.
5/15 xswerdy válasza:
csak egy katás cégnél több munka átadni az anyagot a könyvelőnek, mint megcsinálni azt a minimális adminisztrációt.
6/15 anonim válasza:
Ennyi erővel minek mész étterembe, otthon is tudsz főzni. Nekem így kényelmes, és nekem ennyit megér, mert utálok számlákkal meg navos levelekkel szarakodni.
1es
7/15 anonim válasza:
5. Te hülye vagy te se voltál még egyéni vállalkozó. Kell a könyvelő mert ha valamit elcseszel a nav nagyon megbsz.
8/15 anonim válasza:
Én 15k-t fizetek, de átalányadós, áfás vállalkozóként, szóval nyilván más a munkamennyiség vele, mint egy KATA-val.
9/15 xswerdy válasza:
7: mit lehet ezen elrontani? Amúgy vagyok KATA-s ev, áfa mentes. Csak bevételi nyilvántartást kell vezetni, és év végén egyetlen bevallás. Havonta átutalom a KATA-t, meg egy évben 2x az iparűzési adót.
10/15 anonim válasza:
Máris tévedésben vagy, ugyanis nem kötelező a bevételi nyilvántartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!