Tankolásokkor a számla kiállításakor mindig szerepelt az adószámunk, de most lemaradt, utólag vettem észre. Így nem tudja a cégem elfogadni, elszámolni?
Tehát amióta van ez az új szabály, július 1 óta mindig úgy kértem számlát a tankoláskor, hogy szerepelt az adószám is ahogy kell. Most viszont egyik nap utólag vettem észre, hogy az egyiken nem szerepel a cégünk adószáma.
Emiatt akkor amikor leadom hónap végén a számlákat, akkor ezt az összeget nem tudjuk elszámolni és így én jövök 14.000 Ft-tal a cégemnek.
(alkalmazott vagyok, sokat kell utazni céges, benzines autóval az országban)
"Emiatt akkor amikor leadom hónap végén a számlákat, akkor ezt az összeget nem tudjuk elszámolni és így én jövök 14.000 Ft-tal a cégemnek." ?
Ez kérdés akart lenni, bocsánat.
De ha nekik nem kötelező még, akkor nekünk miért olyan fontos?
A nevünk, címünk egyértelműen szerepel rajta, beazonosíthatóak vagyunk. Nincs másik ilyen nevű vagy telephelyű cég..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!