Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Copyright képeknél ha csak...

Copyright képeknél ha csak egy kis részt használok fel akkor az hova minősül?

Figyelt kérdés

Teszem azt van X kép, és én kivágok egy részt belőle, átszinezem át variálom de az összkép lényegében ugyanaz, de kábé csak az ismerné fel a hasonlóságot aki csinálta, ilyenkor erre mi vonatkozik?

Illetve arra mi, ha olyan képet használok fel ami jogdijas, pl Cég logóban etc, és nem fizetem ki amit ki kell?

Nem kalózkodni akarok feltétlen csak érdekel a dolog

2020. szept. 28. 23:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem használhatod fel. Sem egészben, sem részben, sem átszerkesztve.
2020. szept. 28. 23:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Neked belefér, ha csak a kerekeket lopom le a kocsidról, de magát az autót, sértetlenül meghagyom neked?
2020. szept. 28. 23:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem elvekről van itt szó meg egyéb dolgokról, feltettem egy kérdést, hogy ha mégis megteszi általánosságban bárki akár én akár nem, akkor azért mi jár, etc, nem akarok továbbra sem lopni de ettől még kérdezni kérdezhetek, hamár elkérik a pénzt kérte akkor csak jó ha tudom hogy mi történik ha nem fizetem ki nem? Azt például tudjuk jól mi történik ha mondjuk benzinkúton nem fizet valaki, etc. de itt erről semmit nem hallok, emiatt kérdezem.
2020. szept. 29. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!