Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Szabaduszó munkát végzek...

Szabaduszó munkát végzek és,ezután lehet-e adózni magánszemélyként mint pl:egy befektetés esetén? Tehát évente elég bevallani mivel már lassan több mint féléve csinálom de én úgy gondoltam éves szja ként akarok adozni.

Figyelt kérdés

2020. szept. 8. 20:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Milyen formában végzed a munkát?

Megbízási szerződéssel?

2020. szept. 8. 21:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez nem úgy működik, hogy én hogy akarok adózni, hanem, hogy a törvény mit mond, hogyan kell. De ennyi infóból senki nem fogja tudni megmondani neked, hogy mit és hogyan kéne.
2020. szept. 9. 00:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Kérdező! Konkrétan milyen munkáról van szó?

Ugyanis az sem mindegy, hogy milyen típusú tevékenységet lehet adott adózási feltételekkel csinálni.

Pl. sokan azt hiszi, hogy bármilyen munkát tudnak ún. adószámos magánszemélyként csinálni, holott az kb. az ingatlan bérbeadás és még 1-2 tevékenység esetén legális.

2020. szept. 9. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!