Van egy nagyon kevés tartozásom a NAV felé. A számlaszámot is megtaláltam. Mely banknál lehet átutalni, befizetni a NAV számlájára?
És ha nincs saját bankom, nincs lakossági számlám, bankkártyám stb.. akkor mi a teendő? Válaszolj! Köszönöm. SOS, bocs csak ideges vagyok emiatt.
Bemegyek a postára és kérek egy üres sárga csekket és azon befizetem nekik? Ez megoldás? SOS
Bemegyek a postára és kérek a postán egy üres sárga csekket és azon befizetem nekik? Ez megoldás? SOS
Új vagyok ebben a témában, mert semmi ilyen ügyem nem volt még. Válaszolj SOS
A postán nem tudsz sárga csekket kérni, a navtól kell, küldenek egy olyan csekket, mint amilyet a gázszámlához kapsz.
A másik opció, hogy befizeted a nav számlájára. Ha nincs bankszámlád, akkor utalni nem tudsz (azt csak számlák között lehet), ilyenkor csak úgy lehet, hogy bemész abba a bankba, ahol a nav számlája van, odaadod a kp-t és ráteszik a nav számlájára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!