Adózási alapismereteket hol olvashatok el?
Figyelt kérdés
Bármi erdekel ami adózással kapcsolatos alapismeret. Sajnos az iskolában semmit nem tanítanak/tanítottak erről és halvány lila gozom sincs mi fán terem az áfa ki és miért fizeti mikor és hogy lehet vissza igényelni mi az a kata, stb. Mi után fizetek adót, egy vállalkozónak mikor és mennyit kell. Hírekben és ismerosoktol gyakran hallom hogy “számlázás” meg “áfásan hozni németből autót” és felnőtt létemre nem értem miről van szó és nem is nagyon van aki értene az ilyesmihez a családban.2020. jún. 30. 22:08
1/1 anonim válasza:
Én egyetemen tanultam ezeket. De ha pl. beírod google-ba a fenti kulcsszavakat, nagyon sok infó van fenn a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!