Ha vállalkozóként megyek szülési szabadságra jogosult vagyok a gyedre?
Figyelt kérdés
2020. máj. 5. 15:00
11/18 anonim válasza:
Ha az alkalmazottas dolgot csak érdeklődésből kérdezed (bár tényleg nagyon kusza), akkor igen, ha megszűnik a munkaviszonyod és 40 nap múlva szülsz, akkor is jár a csed/gyed.
12/18 anonim válasza:
A kérdés kiírásakor még te voltál a vállalkozó. Ez megváltozott?
13/18 A kérdező kommentje:
Érdeklõdésbõl tettem fel a kérdéseket, mi a gond?
2020. máj. 15. 11:28
14/18 anonim válasza:
Nekünk nincs gondunk, mi is csak érdeklődtünk, hopgy akkor ki a vállalkozó, mert össze-vissza írtad.
15/18 A kérdező kommentje:
senki , az egy feltevés ha vállalkoznék most akkor..
2020. máj. 18. 09:21
16/18 anonim válasza:
Legyél kedves máskor egyértelművé tenni a kérdésed. Ugyanis a helyes választ csak úgy kaphatod meg, ha egyértelműen, kétséget kizáróan kérdezel.
Ha vállalkozóként érdeklődsz akkor nem biztos, hogy ugyanazt a választ kapod, mintha munkaviszonyos alkalmazottként érdeklődsz.
Ha mind a két varia érdekel, akkor azt kiemelted jelezd, hogy ha alkalmazott lennél, akkor mi a helyzet.
Köszike!
17/18 anonim válasza:
Csak kommentelek, hogy mekkorat nevettem ezen az egesz felrefutott kommunikacion.
Total katyvasz, ja. 🤣
18/18 A kérdező kommentje:
A kérdés eggyértelmű, a kommenteket nem muszálj olvasni
2020. okt. 8. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!