A Vatera online piactéren aki elad annak mennyi jutalékot kell fizetnie a honlapnak egy-egy termék eladása után?
Egyszer van a listázási díj, aukciónként 9 ft, de ha átlistázod a teszveszre is (nem érdemes) akkor dupla a listázási díj is, azaz 18 ft. Kiemelés, minimálár megjelölése mind pénzbe kerül, nem kevésbe.
Saját tapasztalat, hogy nekem eddig a kiemelés nem igazán jött be - inkább azt vettem észre, hogy aki nagy tételben árul, annak kifizetődő, hogy felhívja magára a figyelmet. Ez persze szubjektív vélemény, ezzel lehet vitatkozni.
Listázási díjat akkor is kell fizetned, ha nem adod el a terméket - viszont ha eladod, akkor annak a terméknek a listázási díját eltörlik, nem kell kifizetni, hanem a 6 % jutalékot.
Persze, lehet mondani, hogy ez drága, de ha kimegy az ember egy piacra, "zsibvásárra" és ott szembertalálkozik a 2-3-4 ezer ft-os helypénzekkel, akkor már mindjárt nem is olyan drága dolog a szobában ülve eladni - ez főleg télen, a meleg szobában tud jól jönni - nem kell valahol fagyoskodni a szabadban :-)
Ja, ha 1 ft-ról listázod az aukciót, akkor az ingyenes, nem kell listázási díjat fizetni - viszont ha 1 ft-on marad, akkor köteles vagy annyiért odaadni a vevőnek.
Egyébként minden Vatera oldal alján, ha letekersz, megtalálod a Díjtáblázatot és a Súgó-t ez nagy segítség tud lenni a Vatera működésének a megismerésében - valamint a Felhasználási Feltételeket - ez tudom, hogy száraz olvasmány, de nagyon javaslom, hogy olvasd el!
Kedves iskolások, és unatkozók, meg ilyen-olyan okból lehúzók!
Áruljátok már el, mi a haszontalan az 1,2,3 válaszban??? Mindhárom lehúzva, pedig hasznosság szempontjából mindhárom pontos. Vegyétek már a fáradságot, hogy ne csak a piros kezet nyomogassátok, hanem ha én vettem a fáradságot a válaszra, akkor Ti is írjátok le, ugyan mi piszkálja a szemeteket?????
Köszönöm válaszaitokat. Kerestem az oldalon a díjtáblázatot de nem találtam...
Köszönöm még egyszer a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!