Ez most kamu levél?

Figyelt kérdés
Kaptam email címemre egy levelet, ami már alapból valami érdekes címről jött, a szövege pedig kicsit webforditos, helyesírási hibák vannak benne. A tartalmában adovisshaterites szerepel (jogosult vagyok rá, azer is érdekel), hogy jogosult vagyok rá, és a lenti linkre kattintva írjam be a személyes adataimat (jó ahogy írom már én is látom hogy egyértelmű kamu) és akkor 5 napon belül megkapod a visszateritest. Na jó, azt hiszem még is válaszoltam magamnak :D
2020. ápr. 8. 11:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a leveél kamu, de ha ide beírod a szeméjes adataidadat, akkor e hó végéig utlajuk a adóviszhatérítésedet.
2020. ápr. 8. 11:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom az emailcím amiről jött nem @nav.gov.hu-ra végződik.
2020. ápr. 8. 11:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A NAV is kapott ilyen levelet. Ezek után szerinted? :D
2020. ápr. 8. 12:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A NAV csak ügyfélkapun vagy rendes levélben küld tájékoztatást vagy bármit. Amúgy minden évben mennek ezek a kamulevelek.
2020. ápr. 8. 12:39
 5/5 anonim ***** válasza:

NAV csak ügyfélkapun keresztül tartja Veled a kapcsolatot, vagy postai úton.

Ha ügyfélkapura érkezik leveled, akkor az e-mail címedre kapsz róla értesítést.

Közvetlenül e-mail címre nem küld az adóhivatal soha, semmit.

2020. ápr. 9. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!