Mit lépnék ebben a helyzetben? Átvert a főnököm . Bővebben lenn.
Figyelt kérdés
Néhány hete dolgoztam egy ács mellett, mint segéd, aztán kiderült hogy nem jelentett be a főnököm . Konkrétan most hétfőn szóltam is neki hogy akkor ez így nem korrekt, a fizu se egy álom, így a héten még megyek dolgozni de utána ne számítson rám . Erre pénteken azt mondja , mikor az utolsó fizetésemet szerettem volna elkérni, hat majd keressem jövő hónap elején ...2020. márc. 7. 23:40
1/3 anonim válasza:
Legközelebb okosabb leszel és felmondás előtt megvárod a fizut.
2/3 anonim válasza:
"Néhány hete dolgoztam egy ács mellett, mint segéd, aztán kiderült hogy nem jelentett be a főnököm ."
Először is tisztázzuk: honnan tudod, hogy nem jelentett be? Lehet, hogy napi bejelentéssel dolgoztatott, ami nem ritka az építőiparban.
Ha valóban nem jelentett be, napi bejelentéssel sem, akkor meg ráküldeném a NAV-ot, nézzenek már egy kicsit körül.
3/3 anonim válasza:
Máskor nézd meg ügyfélkapu n, hogy be vagy-e jelentve és addig ne mondj fel, amíg nem kaptad meg a fizut..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!