Mikor lehet a navot lekkorábban felkeresni adobevallás ugyben? Alkalmazott, magánszemély, s adovisszatéritési igazolások beadása a cél
Figyelt kérdés
2020. febr. 24. 14:57
2/12 anonim válasza:
Holnap reggel. Letöltöd, kitöltöd, beviszed.
3/12 anonim válasza:
Milyen igazolásokat szeretnél beadni? Az adókedvezményre jogosító igazolást meg kell őrizni, nem adjuk oda senkinek.
4/12 A kérdező kommentje:
de bejelenteni be kell... ha nem teszem nem kapom meg. hogy odaadom vagy sem részletkérdés
2020. febr. 24. 20:55
5/12 anonim válasza:
Nem kell bejelenteni semmit, bevallást kell beadnod, vagy majd a tervezetet javítani, kiegészíteni. Mit akarsz bejelenteni???
6/12 A kérdező kommentje:
a a bevallást a munkáltato már elkuldte. én az igazolásokkal megyek be. a nav csinálja végul meg. 2020 van.
2020. febr. 24. 21:12
7/12 anonim válasza:
Hű, nagy zavar van a fejedben, a munkáltató semmiféle bevallást nem küld sehova, csak a havi járulékbevallásodat.
Erről kapsz egy igazolást, ami alapján elkészíted és beadod a bevallásodat; vagy javítod, kiegészíted a munkáltató által beadott járulékbevallások alapján készült tervezetet.
8/12 anonim válasza:
2020 van
Nem mondod... én idén kb a századik bevallásnál tartok, hát te?
9/12 A kérdező kommentje:
tavaly is már ott volt náluk, mire mentem. nem teljes bevalás ép ezért kell nekem odavinni azt amiről a munkáltato nem tud
2020. febr. 24. 21:33
10/12 anonim válasza:
A kérdező tulajdonképpen ki akarja egészíteni a NAV általi bevallástervezetet. Gondolom, valamilyen kedvezménye van, amit év közben nem érvényesített a munkáltatón keresztül.
Azt is gondolom, hogy nem online akarja/fogja elintézni, mivel be akar menni, és segítséged kérni a bevallás kiegészítéséhez, azért viszi a papírjait is.
"Mikor lehet" Bármikor, amikor ügyfélszolgálat van náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!