Honnan tudjam meg, hogy mennyi TB adósságom van?
Figyelt kérdés
Volt, hogy itthon voltam suli után és munkahelyek után is fél-1éveket és nem fizettem addig, illetve az okj oktatás nem tudom fizette e és most kérdezte tőlem valaki, hogy fizetem e, aztán utánanéztem és nem értem hol lehetne megnézni. eddig nem tudtam, hogy külön kell e ilyesmit fizetni és félek, mennyi összeg lehet összegyűlve...2020. febr. 13. 14:25
1/3 anonim válasza:
Valahol ügyfélkapun is meg lehet nézni, de ha bemész a navhoz, ott megmondják, meg ha szükséges, rögtön a részletfizetésről tájékoztatnak.
2/3 A kérdező kommentje:
Ha bemegyek a NAV-hoz nem fogják rögtön behajtani rajtam/nem csuknak le hirtelen, hogyha sok az adósságom?
2020. febr. 13. 14:49
3/3 anonim válasza:
Dehogyis. Az ügyintéző csak elmondja, mennyi az annyi. Nem csuknak le se ott, se később. Ha jelzed, részletfizetést is kérhetsz, nem kell egyben befizetni, ha nem tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!