Valaki cége 2012 óta nem ad le eredménykimutatást, sem mérleget, viszint az illető dolgozik és évi 20-30 milliót összeszed vele? Ez hogy lehet?
Figyelt kérdés
Szerintem bűncselekmény és szeretném jelenteni, de nem akarok lebukni.2020. jan. 17. 15:44
21/21 A kérdező kommentje:
Egyébként én sehol sem látom, hogy 2013 utná adott volna be. De súlyos bírságot fizetett mind ő, mimd a könyvelő emiatt páréve. A mostani NAV eljárást és a feketén dolgoztatást, fekete munkát, adócsalást sem én találtam ki.
Ez ellen csak az tehetne, akiknél solgozott felnyomnák.
De sajnos sokan még mindig bedőlnek, hogyha papír lesz róla, akkor 50 ezer forinttal többet kellene fizetned... Olyan munkákat meg nem vállal, ahova utólag a szolgáltatást igénybe vevőnek be kellene mutatni az elvégeztt munkáról a számlát...
A mostani ügy elég komoly lehet... Nem kellek én ide, engem csak ez érdekelt, hogy ez hogyan lehetséges.
A legtöbb, mait ideírsz badarság. Nem is neked kell elhinned, hanem a NAV-nak.
2020. jan. 17. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!