Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogyan kell adózni, ha (általa...

Hogyan kell adózni, ha (általam készített személyre szabott) pdf fájlt szeretnék értékesíteni?

Figyelt kérdés
Úgy képzelem el, hogy az ügyfél fizet, én megcsinálom a dokumentumot, elküldöm e-mailben.

2019. dec. 24. 17:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Írsz róla számlát, és befizeted utána az adót.
2019. dec. 24. 17:48
 2/9 anonim válasza:
28%
Gyönyörű elképzelés.
2019. dec. 24. 18:15
 3/9 anonim ***** válasza:
96%

#2 e-book már évek óta létezik.. kb ugyanaz amit leírt a kérdező.. szóval nem csak elképzelés.

Személyi edzőként simán írhat edzéstervet, étrendet személyre szabottan, pdf-ként.

csinálhat tanulmányt amit pénzért értékesít.. én is vettem már ilyet.

megírhat szakdolgozatot, amit pénzért értékesít.

Szóval nem csak elképzelés.

2019. dec. 24. 18:19
 4/9 anonim válasza:
9%

#3: :D :D :D

Hogy jön ide mégis az ebook?

Ugye tisztában vagy vele, hogy egy eladható ebook kicsit azért több, mint egy random vérpistike által "személyre szabott" pdf, akármit is jelentsen az.

Igen, egész nyilvánvalóan személyi edző meg tanulmányokat és szakdolgozatokat ír, ezután a kérdés után. :D :D :D

Köszi a kommented

2019. dec. 24. 19:39
 5/9 A kérdező kommentje:

1-es és 3-as válaszolónak köszönöm szépen.

4-es! Valami nagyon frusztrálhat az életedben amit rajtam töltesz most ki, ezért nem szeretnék reagálni a te "válaszod"-ra.

2019. dec. 24. 19:44
 6/9 anonim válasza:
Pedig megöl a kíváncsiság mi a fantasztikus üzleti terved, de úgy sejtem ezt sohasem fogjuk megtudni...
2019. dec. 24. 20:09
 7/9 A kérdező kommentje:

Remekül sejted, hogy te sosem fogod megtudni.

Nem véletlenül nem írtam le, a kérdés szempontjából lényegtelen. A tudatlanságom oka pedig nem a tanulatlanság, hanem a tapasztalatlanság.

2019. dec. 24. 21:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz, hogy számlát írhass, adószámot kell igényelni a navtól a tevékenységedre. Innentől egyéni vállalkozóként adózól.
2019. dec. 25. 03:36
 9/9 A kérdező kommentje:

8! Én úgy tudtam, hogy úgy is lehet adószámot igényelni, ha magánszemélyként szeretnék adózni.

Utána nézek mégegyszer mindenképp, köszönöm a válaszod.

2019. dec. 30. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!