Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Adó vissza térítés úgy hogy...

Adó vissza térítés úgy hogy adót se fizetek mert 15 vagyok hogy?

Figyelt kérdés
Kaptam egy email a nemzeti adó és vámhivatal-tol és nem tudom miért mert én nem adózok mivel nincs jövedelmem mert még 15 vagyok és azt írják az üzenetben hogy túl adóztam magam

2019. dec. 22. 17:52
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Kamu. Ilyen esetben megmutatnád anyádnak a papírt és nem itt szórakoznál
2019. dec. 22. 17:58
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

1, kamu, csak nem a kérdés, hanem a mail.

Kérdező, ne foglalkozz vele, és ne add meg az adataidat!!!

2019. dec. 22. 18:07
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Nem foglalkoznék a levéllel a helyedben.
2019. dec. 22. 18:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A nav ilyenről nem emailt küld. Gondolom, van benne egy link, amire kattintva meg kell adnod az adataidat. Na ezt ne tedd, csalóktól jött az email.
2019. dec. 22. 18:39
 5/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
SMS-ben kaptad az információt? Csak mert terjed egy ilyen átverés. Valószinűleg pl kártyaadatot kér a kapott linken.
2019. dec. 22. 20:10
 6/8 anonim ***** válasza:
spam, ilyenek nem emailben jönnek.
2019. dec. 22. 20:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A valódi adóhivatal sem SMS-ben, sem e-mailben nem veszi fel Veled a kapcsolatot, csakis postai úton, vagy ügyfélkapun keresztül, ha nyitottál ügyfélkaput.

Én naponta kapom e-mailben az ilyen átverős, adóvisszatérítős oldalakat. Semmilyen adatot ne adj meg semmilyen oldalon keresztül ilyenkor.

"Adó vissza térítés úgy hogy adót se fizetek mert 15 vagyok hogy?"

Egyébként az életkor nem kizáró ok adózással kapcsolatban. Én készítettem 6 éves gyereknek is adóbevallást. Ez nem az életkorodtól függ.

2019. dec. 23. 04:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz az ilyen e-mailekkel. A NAV nevében sok csaló küld hasonló üzeneteket csalás céljából, úgyhogy ne adj meg nekik semmi adatot! A NAV postai úton ír üzenetet hivatalos formában és minden esetben személyesen kell bemenni az ügyintézéshez.
2019. dec. 24. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!