Csalásnak számít amit ez az üzlet csinált?
Egy ruhaboltban csak bankkártyát fogadnak el, megszüntették a készpénz használatot.
Ugyan ki volt írva de csak fizetéskor tűnt fel, és előre fel volt véve már a készpénz.
Mondta az eladó hogy ha nem tudok kártyával akkor készpénzzel csak úgy lehet hogy a vásárlás összegét ő kifizeti egy Transferwise kártyával és arról kapok bizonylatot és utána odaadom neki a készpénzt.
Végülis így vásároltam, kaptam nyugtát.
De ilyet még nem láttam, ez nem csalás?
Nem csalás. Az eladó csak kedves volt, és nem akart neked rossz napot. Mondhatta volna azt is, hogy sajnálom csak kártyás fizetés van. Ha nem tudod megoldani, akkor üres kézzel távozol.
Remélem megköszönted az eladónak a kedvességét.
# 1
Amúgy igen. :-) De mondta is hogy ez nem az ő kártyája hanem a tulajdonos találta ki hogy ezzel a módszerrel nem veszítenek vásárlókat a készpénz száműzése miatt. Most utólag végiggondolva akkor lett volna csalás ha nem ad nyugtát és elrakja a készpénzt. Csak elsőre olyan fura volt hogy mi a franc ez?
Ezt nekem is elmagyarázhatnátok. :)
Hogyan működik ez a dolog?
Jó lenne már mindenhol ezt bevezetni, utálom a sok retkes kp.-t.
Mindenkinek egyszerűbb és gyorsabb a boltban, nincs visszaadás tévesztés, nincs kasszalopkodás, egyedüli hátránya hogy kütyü kell hozzá.
Nem átverés, dehogy az.
Még mindig nem tudom, mi ez, miként működik a dolog. :)
Valaki elmagyarázná... Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!