Miért van negatív megítélése a könyvelő szakmának?
Örülök azoknak akiknek 20.-a után könnyebb :D Én nálam előfordulnak olyanok akik még 20.-a után is hoznak még számlát, mert sokallják az áfát. De van pl olyan negyedéves áfásom aki most hozott még számlát a III. negyedévre (igen, most novemberben még hoz júliusi számlákat is).
Meg sajnos olyanok is vannak amikor 20.-a este 8 órakor állít be az illető, hogy meghoztam a számlákat, még ma elmegy az áfa ugye?
12-es vagyok...
Sőt, év elején olyan havi áfásom is volt, akkor márciusban jelent meg először a számlákkal. Hiába hívogattam, mindig mondta megyek majd, megyek... Márciusban ide is ért.
Legutóbb meg az egyik ügyféllel vesztem össze. Vasárnap éjjel 2 órakor jelent meg a számlákkal. Nyomta a dudát, de mivel nem mentem ki, akkor meg csengetett. Gondolta eljön felém és mivel látta, hogy ég a villany, így akkor beadja a számlákat pffff....
13-as, azért ha ezt az ügyfeled meg meri tenni - nem kritika - de azért az (nagyobb) részben a te hibád is.
Egyáltalán hogy fordul meg a fejében hogy otthon zargasson?
Ha nálam ilyet megtenne valaki, akkor másnaptól már nem lenne az ügyfelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!