Mennyi ideig tart megcsinálni egy ÁFA önellenőrzést? 2 hónapot is önellenőrizni kell miattam.
Gyomoridegem van mert miattam 2 hónapot is önellenőriznie kell a főkönyvelőnek. Augusztusba és szeptemberbe is kétszer - kétszer könyveltem le egy számlát, mert ha a számla sorszámában csak egy karaktert vétek akkor a program már nem jelez, hogy helló volt már ilyen bizonylat. A vállakozás meg szeret számláiból több példányt hozni. Nem tudom, hogy mondjam meg a főkönyvelőnek holnap. Ma láttam meg a szállító analitikán.
Kb mennyi ideig tart elkészíteni az önellenőrzést?
Előre is köszönöm a segítséget.
Egy gyakornok
Nem maga az önellenőrzés az idő, az tényleg csak pár perc. Az a több idő, míg kijavítod a könyvelést olyan állapotra, hogy lehessen önellenőrizni. De ha tényleg csak két számla volt lekönyvelve pluszban, akkor az sem túl sok idő. Nálunk az irodában készül jegyzőkönyv az önellenőrzésekről, szerintem hasznos dolog egyébként, érdemes foglalkozni vele, a jövőben sokat segíthet, ha van. Itt valóban a plusz fizetendővel lehet a probléma. Mindenki hibázik, emberek vagyunk, előfordul. De tényleg figyelj oda jobban, mert senki sem szereti azokat a gyakornokokat, kollégákat, akik sokat hibáznak.
Igen, könyvelő vagyok, egyes válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!