Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Félre tájékoztatás történt?

Félre tájékoztatás történt?

Figyelt kérdés

Szeretném felhívni a figyelmét azoknak akik így jártak mint én hogy ne aggódjanak.

Nyilatkoztam az apeh felé hogy elkészítsék a bevallásomat.Április 16-ig nem jött válasz hanem most kaptam meg az ajánlatot amit alá kell írni és vissza postázni.Ha te feladtad postán a kérelmet még időben akkor ugyanúgy érvényes a bevallás csak nem írtad alá tehát nem késted el a május 20-i határidőt és nem kell büntető kamatot fizetni.

Sok embert félre informáltak hogy lekésted és fizess köztük engem is de nem így van én alá írtam a napokban és visszakaptam a jóváírásokat is.

Nagyon figyeljetek mindenre mert még azok se tudják jól akik a telefon végén ülnek az apehben mert az egyik szerint kell fizetni a másik szerint nem,azt tanácsolom várjatok türelemmel mert az apeh úgyse felejt el titeket.

2010. júl. 16. 11:37
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!