Budapest, Thököly út közelében középkategóriás szállás?
Az OKISZ Irodaházba kell majd mennem két napos képzésre. Szükségem lenne szállásra egy éjszakára. Egyáltalán nem vagyok járatos Budapesten, úgyhogy netről tudok csak tájékozódni. Néztem szállásokat a booking-on, viszont kíváncsi lennék, hogy az irodaház közelében (tömegközlekedést fogok használni, úgyhogy jó lenne reggel nem eltévedni) nem tud-e valaki tapasztalatból ajánlani valamit. Középkategóriásat keresek.
Én is keresgélek neten, de egy saját tapasztalat többet ér :)
Köszönöm ha valaki tud segíteni!
Jaj de jó, hogy írtàl! Nagyon örülök neked!
Megnézem ezt a panziót. :) Úgy gondoltam a középkategóriásat, hogy ne legyen nagyon lepukkant, de nem kell nekem 4-5csillag meg luxus nyilván. Csak legyen normális fürdő a szobához meg egy ágy. Meg max reggeli.
Max 3 csillagos szállodára gondoltam, de a panzió is jó!! Az lenne a lényeg, hogy a második képzéses napon reggel ne kelljen előtte sokat menni tömegközlekedéssel, hogy ne tévedjek el. Úgyhogy azt fogom választani ami a legkózelebb van.
*legközelebb
Bocsi telefonról vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!