Egy egyedülálló 24 éves férfinek érdemes egymaga elmennie egy hétvégi wellnesre?
Figyelt kérdés
Egymaga is jól tudja magát érezni?2019. júl. 14. 11:31
1/9 anonim válasza:
Miért akarsz egyedül menni? Nincs kivel?
2/9 A kérdező kommentje:
Nincs. A családom nem akar jönni velem barátnőm meg nincsen és nem is volt.
2019. júl. 14. 12:07
3/9 anonim válasza:
A welnesst még úgy sem értettem soha, ha az ember nem egyedül megy:D Egy napig még oké, hogy fetregd a jakuzziban, meg elmegy masszíroztatni, beül a szaunába, de -2-4-5 napig? Ha még társaság sincs, az végképp borzalmas lehet. Én nem mennék, de alapvetően wellnessbe nem mennék.
Ha úgy gondolod, hogy te jól tudnád magad ott érezni, akkor hajrá.
4/9 anonim válasza:
Én is sokat utazom egyedül, de nem wellness hétvégére, mert az unalmas lenne egyedül. Inkább valami tartalmas városnézést javaslok, annyi olcsó fapados repjegy van klassz helyekre...
5/9 anonim válasza:
Inkább menj el csoportos utakra. Egy csomó cég hirdet kifejezetten fiataloknak akár városnézős, akár túrázós utakat elfogadható áron. Ott legalább ismerkedni is tudsz...
6/9 anonim válasza:
ha fiztnenek sem mennek wellnesbe az idiota proliknak valo
8/9 anonim válasza:
Ha pihenésre vágysz, akkor sztem jó 5let, mert tudsz lazulni, masszíroztatni és egészséges is. Én 2x is voltam így egyedül, olvasgattam, úsztam, ültem a pezsgőfürdőben, szaunáztam, még fodrászhoz is mentem, jókat kajáltam és közben nem idegesített senki. Jó kikapcsolódást!
9/9 anonim válasza:
Én bizony szívesen elmennék 2éj 3napra. Többre nem, mert sok lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!