Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Reggeli és/vagy vacsora...

Reggeli és/vagy vacsora fizetés nélkül?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mit csinálnak a szállodában, ha veszek reggelit, vacsorát de nem igényeltem a szobához? Valaki csinált már ilyesmit? Mit tudnak tenni, már tesznek ellene valamit. Mondjuk egy 200+ szobás szállodánál. Azért csak nem tudja a recepciós, hogy most én most fizettem-e vagy nem. És nincsen a kajálda elválasztva semmivel se a többi helyiségtől.

2019. jún. 21. 03:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az étterembe lépve felírják a szobaszámot, aztán a reggelizes, vacsorázas külön felszámításra kerül a szoba mellé.
2019. jún. 21. 06:37
 2/5 A kérdező kommentje:
De honnan tudjak melyik szoba az enyem. Nem kerdeznek semmit se.
2019. jún. 21. 09:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Van ahol nem nézik, de attól még ez lopás.
2019. jún. 21. 13:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

hidd el nem hulyek

eszreveszik ha ugy mesz le az etterembe kajalni, hogy nem vettel elore kajat a szobafoglalashoz

lehet hogy nem kerik a szobaszamod mikor leulsz enni, de ne lepodj meg ha a kicsekkolasnal mikor rendezed a szamlat ott lesz tetelesen az etkezesed

2019. jún. 21. 18:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem kértek eddig szobaszámot, mert a szobához reggeli is jár, benne van az árban, vagyis mindenkinek "ingyen" van. A vacsoránál majd meglátod - nem a recepciós tartja számon (neki más a dolga), hanem egy éttermi felelős.
2019. jún. 26. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!