Nyaralás augusztusban?
El szeretnénk menni páronmal 08.14-08.20 között, néztem több helyet, elsősorban a legközelebbi érdekelne Horvátország vagy Montenegró.
Sose voltam külföldön.
Akik esetleg voltak
A LEGOLCSOBB megoldások érdekelnének mivel közben építkezünk is.
Ill ami még érdekelne hogy mennyibe kerülne kb egy Horváth Magyarország útiköltség kb.
Előre is köszönöm !
A legolcsóbb meg nyaralás augusztusban szavakat egy mondaton belül nem tudom értelmezni,főleg így lassan június végén!
Te pont a főszezon közepén akarsz elmenni keves penzből nyaralni úgy,hogy még egyáltalán most állsz neki nézelődni........sok sikert hozzá!
Montenegró jóval olcsóbb, mint Horvátország.
A legolcsóbb amúgy szerintem kocsival Montenegró + szállás airbnb-n. De ha ketten mentek, akkor lehet, hogy vonattal olcsóbb lenne. Budapest-Bar oda-vissza 86 euró, az kb. 27 ezer forint, airbnb-n szállás 6 éjszakára (Bar-ban) pedig van már fejenként 20 ezerért is.
Szóval ketten együtt kijönnétek kb. 100 ezer forintból + költőpénz.
Utolsó!
Te is tudod, hogy a kérdező nem fogja tudni -gyakorlat híján- 100ezerből megoldani a tengerparti nyaralását.
Főleg nem augusztusban.
Inkább 2-300ezer + költőpénz.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves első, nem kioktatáat kértem. Tudom Hogy főszezon, es az se biztos megyunk e,mivel említettem az építkezést. Es nyilván persze nsm 100ezerbol akarok elmenni lehet tobb is, alternatívákat kérdeztem :)
tegnap 20:56
Nem is kétlem, hogy te rákerestél.
Viszont a kérdés mást sugall mint amit feltételezel a kérdezőről.
a szállás (ami ugy az emberibb kategoria) 120-150k
én ugy számoltam hogy 240k bol már elég korekt nyaralást tudtok csapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!