Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Én és a barátom londonba...

Én és a barátom londonba szeretnénk szállást foglalni viszont 17 évesek vagyunk hol találnánk szállást?

Figyelt kérdés
2019. máj. 29. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:
londonba
2019. máj. 29. 19:53
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
17 évesen nem tudtok szállást foglalni. A szállásfoglalás egyfajta szerződéskötés a szállásadó és az elszállásolt között - 18 év a minimum, én legalábbis így tudom Magyarországon. Amúgy meg 2 17 éves egyedül külföldön??
2019. máj. 29. 20:58
 3/6 anonim ***** válasza:
25%

Jesszusom, kedves második! Mi ez a megbotránkozás? 17 évesen Londonba, ami repülővel egy óra, Európai ország, nyelvgyakorlásra tökéletes, látványosságokkal teli... viccelsz, hogy ezen ki vagy akadva? Menjenek nyugodtan, lássanak világot! (Nem csak ostoba, felelőtlen tinik vannak!!)

Kedves kérdező! Airbnb-n nem gondolkoztatok?

2019. máj. 29. 21:39
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
London akkor sincs közel, még ha 1 óra is repülővel (amúgy bőven 2 óra fölött van). És be kell vallanod, hogy a tinédzserek túlnyomó többsége elég messze van attól, hogy felelősségteljes legyen. Kétlem, hogy a szülők támogatnák őket , hisz akkor nem itt kérdezősködének :))
2019. máj. 29. 22:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Airbnb
2019. máj. 30. 14:03
 6/6 seniman válasza:
Szerintem már a becsekkolásnál fennakadtok,ha nincs veletek felnőtt.
2019. jún. 3. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!