Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Ha egy apartmanfoglaló oldalon...

Ha egy apartmanfoglaló oldalon a találatoknál egy adott szállás mellett az áll, hogy "min.1 fő", viszont a részleteknél az, hogy "2-4 fő részére", akkor azt kiadják egy személynek vagy nem?

Figyelt kérdés
A balatonriviera.hu-n akarok nyárra egy apartmanban szobát foglalni pár éjszakára. Fizetni nem lehetett, csak ajánlatot tenni. Jelenleg bárok a rekcióra. A fent említett dolgok tekintetében esélyes-e, hogy kiadják nekem, ha egyedül vagyok?
2019. máj. 8. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért ne adnák ki, ha kifizeted az árát?!
2019. máj. 8. 17:55
 2/7 A kérdező kommentje:
1: Esetleg azt mondanák, hogy úgy kell fizetnem, mintha ketten lennénk, tehát két személyt. Egy másik hellyel jártam így a booking.com-on. Foglaltam 140€-ért (még nem fizettem ki) 4 éjszakára egy kétágyas szobát egy személynek. Pár hétre rá telefonált a hely, hogy a booking.com hibásan adta meg az opciókat, nem lehetséges egy személynek megszállnia kétágyas szobában, csak úgy ha kettőt fizet, és akkor 260-at kellene perkálnom. Rábólintottam, de elterveztem, hogy próbálok más helyet találni. Most akadt ez. Csak nem értem, hogy ha a tlálatoknál minimum 1 személy szerepel, akkor a részleteknél miért 2-4. Miért nem 1-4?
2019. máj. 8. 18:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Ilyen ez, próbáld meg máshol is, ha nem muszáj ne fizess 2 személyre, 160€ ból lehet enni akár többször is finomat :-)
2019. máj. 8. 23:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Itt egy nagy félreértésben vagy.

Apartman ár van!

Vagyis ha te egy 4 személyes apartmant veszel ki akkor is ugyanannyit fizetsz mintha egyedül mennél.

Pl. a taxist sem érdekli, hogy hányan utaztok az autójában. Azt fizeted amit mutat az óra akkor is, ha egyedül ülsz a taxiban.

Eleve egyszemélyes szállást keressél.

Sajnos a legtöbb helyen ennek viszont felára van.

2019. máj. 9. 10:55
 5/7 A kérdező kommentje:

4: Ahova, és amikor nyáron megyek, ott és akkor már nincsenek egyszemélyes szállások, beteltek mind.

A szóban forgó hely 4 éjszakára 20.000 Ft lenne, még várom a reakciójukat. Végülis 40.000-et sem sajnálnék. Az is még mindig jobb, mintha 80.000-et kellene, ami a jelenleg már lefoglalt helyen lenne a fizetendő.

2019. máj. 9. 11:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak fura, hogy a reakció e-mailben az állt, hogy a szálláshely 36 órán belül kapcsolatba lép velem, már órák óta lejárt, eddig semmi.
2019. máj. 9. 12:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Bakker, jött a reakció, hogy szálláshely elutasította a kérelmemet helyhiány miatt. Most akkor hogy van ez? Ha nincs szabad hely az adott dátumokra, akkor azt miért nem jelzik? Vagy egyáltalán miért adja ki a találatok között? Megpróbáltam egy másik helyet, majd látom, az mit reagál. De fura ez nekem, hogy még egy "Gyakran feltett kérdések" szekció sincs az oldalon.
2019. máj. 11. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!