Mi a velemenyetek a Couchsurfing-rol?
Probaltatok mar? Megbizhato? Nem veszelyes? Sikerult vele szallast talalnotok akkor es ott amikor es ahol akartatok? Egyszeru volt? Milyen volt a szallas, szep, tiszta, kulturalt? Kb mennyibe kerult? Minden velemeny, tapasztalat erdekel!!
Koszonom
Én Couchsurfingeltem kétszer, mindkét házigazdával jó tapasztalatom volt. A szállásadók jó fejek voltak, alkalmazkodtunk egymáshoz, a szállás nyilván nem volt egy luxuslakosztály, de a célnak megfelelt. :)
Én úgy érzem, hogy teljesen megbízható. Nem tudom, regisztrálva vagy-e, de ha igen, akkor láthatod, hogy a házigazdákat értékelni szokták a látogatók, szövegesen is, és azért ha valakiről már ilyen 15-20 ember visszajelezte, hogy maradna vele, és jó fej, és nem volt atrocitás, akkor azt én már elég biztos jelnek veszem.
Viszont ugyanígy a látogatókat is lehet értékelni, és a leendő házigazdák is megnézik a te adatlapodat. Nekem legelőször értékelés nélkül nagyon nehéz volt házigazdát találni, utólag rájöttem, hogy ilyenkor érdemes elmenni egy couchsurfing-találkozóra a környékeden, vagy megkérni egy szintén couchsurfingelő barátot, hogy írjanak rólad értékelést.
Ha adott időpontra akarsz szállást - meg úgy általában - érdemes több emberre is ráírni. Fontos, hogy reagálj valamit a bio-jukra, írd le, hogy miért őket választottad, hogy ne "ingyen szállás, juhú" szaga legyen az egésznek.
A szállás maga ingyenes, ez a Couchsurfing lényege. Viszont ilyenkor ugye illik valamit venni nekik ajándékba, én volt, hogy főztem nekik kaját, amire saját pénzből vettem hozzávalókat, szóval ilyen apróságokkal érdemes számolni. :)
Én épp most vagyok egy magyar srácnál Salt Lake Cityben, Utah-ban (USA)
Minden szuper, nagyon jó fej, első nap megmutatta a városban a látnivalókat, ma elmentünk Coloradoba autóval egy egész napos kirándulásra, dinoszaurus csontokat nézni, stb.
Holnap még átmegyek egy másik házigazdához hogy ne legyek egy helyen 2-3 napnál többet. Neki hoztam otthonról pálinkát mert kérdeztem mit szeretne a messzi európából....
Szóval minden szuper, ezek már a 14.-edik és 15.-dik értékeléseim lesznek. Ha nem vagy köcsög, jól működik a CS.
3 nap múlva megyek tovább Athénba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!