Tudnátok nekem írni elérhetőségeket?
Figyelt kérdés
Zamárdiban szeretnénk nyaralni és a neten nincs fennt ugye minden szállás, tudnátok-e olyat írni ahol már voltatok és meg voltatok elégedve vele, és ahol nincs olyan messze a Balaton? Tavaly 100 ezer forintot költöttünk szállásra egy hétre, idén is ennyit szeretnénk max. :)) Köszi előre is a válaszokat2019. jan. 18. 19:14
1/4 anonim válasza:
Mi tavaly a Hotel Wellamarinban szálltunk meg. Mi nagyon elégedettek voltunk
2/4 anonim válasza:
te most tényleg abban hiszel, hogy amennyiben elkerülöd a szállásközvetítők jkínálatát, valamit megspórolsz?
Szerintem rossz úton jársz, nem ismered a kereskedelmet.
3/4 anonim válasza:
"te most tényleg abban hiszel, hogy amennyiben elkerülöd a szállásközvetítők jkínálatát, valamit megspórolsz?"
Pedig ez eleg gyakran igy mukodik. Booking.com-on kerestem egy szallast a balcsin, googleon rakerestem, megtalaltam, felhivtam, sokkal olcsobb lett, mintha a bookingon foglalom.
4/4 anonim válasza:
De ez fordítva is igaz, sokszor a bookingon olcsóbb mint a szállásadónál.
Főleg pár nappal a időpont előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!