Booking.com szállás fizetése?
Szia!
Ha olyan szállás helyet foglalsz amelyiknél az van hogy hitelkártya nélkül is foglalhatsz akkor azt fizetheted készpénzzel. Ha olyat foglalsz ahol azonnal kell fizetni azt kártyával kell fizetni.
Arra figyeljél még hogy vannak olyan linkek amiken keresztül olcsóbb a booking. Ha kell ilyen írjál kérlek privát messaget.
ma 21:02 vagyok.
Miskolctapolcai hotelben is készpénzzel fizettünk. Szóval mindegy hogy belföld vagy külföld. Meg kell kérdezni a hotelt.
Mindegy, hogy booking.com vagy szállás. hu oldalon foglalsz (én személy szerint booking.com oldalt díjazom)
Azt nézd, hogy hol jobb az ára. Olvasd el az ott nyaraló, pihenő turisták véleményét. Én pl: ha egy szállodánál van 50 vélemény írás, de ebből 20 negatív akkor a szálloda már nem érdekel. Nézd meg, hogy hány % -os pontot kap a szálloda. pl: Ha 50%-os akkor ne menj oda. Valószínű, hogy koszos, igénytelen hely. Érdemes utána nézni a szintén nyaralok, turisták saját képeire, ahol lefotózzék a saját tapasztalatukat. Jó magam is mindig kiteszem, hogy valójában hogy néz ki a szoba amit foglaltunk ( mi eddig még nem csalódtunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!