Ha tavasztól őszig 2 hetente Budapesten kellene 1-2 éjszakát lennem, ti hol oldanátok meg?
Erre 4 csillagos hotel minek?
Kérdező, a hálótermekben nem a biztonság a probléma, azzal nem szokott gond lenni, az értékeidet el tudod zàrni. Inkább az, hogy sok ember sokféle zajt tud csapni, netán villanyt kapcsolgat, pakolàszik éjjel... nekem nem túl pihentető. Nyilván egy zord hegyen turistaszállásnak jó, de városban, tanfolyamra járáshoz minél kevesebb a szobatársad, annál jobb.
Mindenesetre ilyen gyakoriság mellett az időben foglalt kereskedelmi szálláshelyek a legjobbak, bérelsz egy airbnb-s szobát vagy egy apartmant a Booking.com-on vagy szallas.hu-n keresztül az általad vállalható áron és kész. A minősítések segítenek tájékozódni hogy mennyire jó a szállás. Ha túl drága, nyugodtan keress külvárosi szállásokat is, hiszen elég jó a tömegközlekedés.
Miért 4 csillagos?
Lehet, hogy az én igényeim magasak, de nem szeretnék mondjuk másik 4/6/8 emberrel egy szobán osztozni, vagy valakinek a lakásában lenni úgy, hogy ők is otthon vannak. Arról nem is beszélve, ha mondjuk a külső kerületekben van a szállás, akkor egy belvárosi hotellal megspórolom a bkk jegy/bérlet árát.
Akár már 10000 Ft alatt is elérhető egy éjszaka, ennyit meg szerintem megér a kényelem és a biztonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!