Szerintetek ez etikába ütköző dolog? Nagyon sértő lenne a vendéglátó számára, ha őszintén elmondanám neki?
Gondolom, kelleni fog a a tulajdonos hozzájárulása ahhoz, hogy oda bejelentkezhess.
Beszéld meg velük, ez nem lehetetlen, ha van jó fej ismerősöd, aki kint él.
Figyelj, az ilyen Workaway típusú lehetőségeknél nem csak bejelentkezel egy családhoz, hanem aktívan részt veszel az életükben, segítesz nekik. Egyáltalán nem biztos, hogy lesz kapacitásod arra az önkéntes munka mellett, hogy még munkát is keress.
Én inkább úgy csinálnám, hogy kimegyek, ott vagyok, ismerkedek a közeggel, segítem a vendéglátóimat a megbeszéltek alapján, és egy idő után mondanám nekik, hogy nagyon megtetszett ez a hely, szívesen maradnál, tudnak-e segíteni, merre indulj, hogyan keress munkát stb. Ha van egy alap bizalmi kapcsolat, akkor szerintem tök sokat segítenek majd abban, hogyan találj valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!