Ha kairóba vagy marokkóba esetleg tenerifére utaznék januárban, ott vannak olyan szállások, amik fűthetőek vagy legalább vannak rendesen zárható ablakok, amin nem jön be a huzat?
Hotelekben légkondi van és azok általában 24 fokig fütik a szobát.
E`s bizony mindegyik helyen lehet akár tartósan is 10 fok, pulcsi napközben is elkelhet.
A Kanári szigetek még januárban is kellemes hely, a házak többségében semmiféle fűtés sincsen. De ez nem is kell, ha belegondolsz hogy napközben 20-24 fok van olyankor is.
Amúgy a rendesen zárható ablak érdekes felvetés a részedről, ezek szerint még nem gondoltál bele, hogy arrafele a szaharai homok és a nyári meleg több kellemetlenséget okozhat, mint a junári éjszakai 12-14 fok.
Egyszer voltam télen olaszországban és olyan tüdőgyulladást kaptam, hogy 2 hónap betegállományra kellett mennem,mert a booking.com-on rendelt szobára azt írták, hogy van fűtés,de nem volt ( ill. volt haszálaton kívüli fűtőtest,de az nem ér semmit ugye ) a légkondis fűtés sem ért sokat, ellanben teljesen bepárásította a szobát, lehet attól is kaptam a tüdőGyulladást és az egész szállodában folyamatosan szellőztettek, pedig nem volt meleg: 4-14 celsius volt este-nappal.
Neked szerencséd volt tenerofén, hogy hőszigetelt ablakok voltak meg kaptál elektromos fűtőtestet.
Az olaszok nál azt sem tudták mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!