Trivago álltal előjött több féle szállás fizetési lehetőségek mennyire hihetőek?
Szia!
Mink hiszünk mindegyiknek és megvesszük a legolcsóbbat.
Ahányszor próbáltam rajta szállást keresni, midig a Bookingon kötöttem ki.
Mivel nekem tökéletesen bevált a Booking, így már nem is megyek más oldalra keresgélni.
Én is azt tapasztalom, hogy a Booking általában a legjobb. Legalábbis Európában, most viszont Egyiptomba foglaltam szállásokat, számomra teljesen ismeretlen oldalakon, a Tripadvisor vitt oda (csak ezért vállaltam be...). Majd ott kiderül, ilyen eredménnyel.
Szerintem a Tripadvisor jobb, mint a Trivago.
Általában tényleg a bookingot hozza.
Én kérnék a szállodástól is egy árajánlatot, mert pl. a hazai wellness szállodák esetében pl. Bambara, Shiraz, Avalon Park a booking sok esetbe 30-40 ezerrel többet mutat, ha közvetlenül a szállástól kérsz ajánlatot sokkal olcsóbban is.
Más Mo-i szállodáknál is tapasztaltam, hogy ha közvetlenül kértem ajánlatot, akkor akár ha előre fizetjük kapunk 10-15-20% kedvezményt, vagy ha pl. 4000 Ft-ot ráfizetünk a távozás napján maradhatunk későd délutánig stb. És így még kevesebb a bookingos ártól akár 10.000 Ft-tal és jobban is járunk! :)
Ezek csak tippek, de érdemes megfogadni!
Persze úgy is jártam már a Genius kedvezmény miatt a booking olcsóbb volt kb. 5000 Ft-tal mint amit a szállás adott!
Tehát körültekintőnek kell lennünk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!