Ha foglaltam egy szállás a recepción mit kell mondanom?
Figyelt kérdés
Foglaltam egy szállást online. Még soha nem csináltam ilyet, szóval nem tudom, hogy ez hogy működik. Ha bemegyek a hotelba, akkor a recepción szólni kell, hogy xy vagyok és foglaltam egy szállás 3 napra..? és ha letelt a 3 nap ki kell jelentkeznem vagy csak simán elmegyek?2018. szept. 9. 17:11
1/4 anonim válasza:
Igen, megmondod, hogy van foglalások xy névre. De a 3 nap után - ha nem előre kifizetett szállás - előbb fizetsz és utána távozol. A kulcsot lehetőleg ne felejtsd el leadni.
2/4 anonim válasza:
Ha online foglaltad, akkor nem árt, ha viszed magaddal a visszaigazolást is.
3/4 anonim válasza:
Vidd magaddal kinyomtatva a foglalási papírt. Ha megérkeztél, jelentkezz be a recepción, általában ki kell tölteni valami papírt, kapsz szobakulcsot (manapság gyakrabban kártyát-ez egyben a szoba elektromos főkapcsolója is, be kell dugni az ajtó melletti aljzatba). Utolsó nap kijelentkezel, ha van fizetnivalód (szállásdíj, étkezés, minibár, stb.) azt kiperkálod, leadod a kulcsot és viszlát.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2018. szept. 9. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!