Hova utazzunk el most hétvégén illetve milyen programot ajánlanátok ahol az ember minden búját-baját elfelejti?
Barlang hétvégét választanék most. Aggtelek és környéke. Bemelegítésnél/ráhangolódasnak egy rövid túrát a Baradlay barlangban, utána meg aznap délután egy hosszú túrát, másnap Bodvarako Rákóczi barlang (csak be jelentkezéssel latogathati) majd lazítanak egyet Miskolctapolcán a barlangfurdoben.
Bár én esős időben imadok Hévízen fürdeni a tóban, utána lehet borkóstoló, és esetleg Keszthelyen a kastély ha nyitottak vagytok ra.
Bécsbe is szívesen mennek bármikor, oda főleg az állatkert, kastély labirintus, séta a belvárosban és vidámpark programot tennék össze.
Esősebb idő lesz a Kárpát-medencében, így a tartósan kültéri programok nem feltétlen jók, bár ha van jó minőségű ruhád eső ellen, akkor még ez sem ellenfél.
Engem például érdekel a technika, így a Vasúttörténeti Parkba megyek, lesz gőzvontatású nosztalgiavonat is. De a fent említett barlangtúrák is jók esőben.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igen Bécset, Pozsonyt is néztem. Kedves Első, vagy aki még jártas Bécsben, egy éjjelre szobát elfogadható árban tudtok esetleg ajánlani? Néztem a szallas.hu-n és elég drágák,bár ha más ötlet nincs megoldjuk.:) Vagy konkrét városrészt is ajánljatok légyszíves, vagy sétáló utcát ahol van élet? Bocsi az amatőr kérdésért de abszolút nem vagyok jártas a világban.:)
Első vagyok, nekem nincs konkrét szállás tippem Bécsbe. Pl. Van egy hostel, hostel hutteldorf vagy valami ilyesmi a neve, az jó fiataloknak. Mi már gyerekkel inkább gyerekbarát szállásokat keresünk akar Bécs mellett,
Bécs drága sajnos, de a tapasztalataim szerint az olcsó szállások is nagyon jók ott.
Esetleg utolsó pillanatban foglalva nagyon jó akciók vannak, de ahhoz nagy adag sponteneitas kell.
Végül jó idő lesz. Ha feldúlt vagy, inkább a természetbe menj, mint városba. Aggtelek és környéke szerintem is jó ötlet, de még a Balaton északi oldala is jó lehet (Badacsony, Szigliget), jó túrákkal. A Dunakanyar is szép.
Általában az segít, ha kimész a természetbe és fizikailag kifárasztod magad: túra, kerékpározás, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!