Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Te megszállnál olyan szállodáb...

Te megszállnál olyan szállodában, ahol öngyilkos lett egy vendég?

Figyelt kérdés
2018. aug. 28. 11:43
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
100%
Persze hogy megszallnek, nem is ertem az olyan embereket akiknek ez hatrany..miert hatrany?? Felnek hogy megszalljak oket is a mumusok vagy mi?!..vicc
2018. aug. 29. 19:48
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
50 éves kórházi ágyon feküdtem a belgyógyászaton, és a szobatársaktól tudtam meg, hogy előző héten ketten is meghaltak benne, ilyenkor megfordították a matracot, lepedőt cseréltek és kész. Onnan tudom hogy 50 éves volt az ágy, hogy be volt a sodrony deszkázva és megkérdeztem a nővért, hogy miért van, erre felelte, hogy azért, mert már 50 éves. Ha évente csak 10-en haltak meg benne, akkor is 500 halott helyén feküdtem, és itt vagyok.
2018. aug. 29. 21:08
 13/23 anonim válasza:
69%

Ha már itt tartunk még jobbat mondok:

A halott emberek víztartalma elpárolog, bekerül a légkörbe,a felhőkből lecsapódik,és te komám csapvíz formájában szépen megiszod...

Sőt az összes állat,meg élőlény aki és ami valaha élt e-földön anyaguk újrahasznosul a földfelszínen,és a téged alkotó piciny kis molekulák már nemhogy 100%hogy voltak valaki másban is,hanem még ráadásul többször is megfordultak...Szóval elholt élőlényekből van minden egyes grammod!!!

2018. aug. 30. 09:12
 14/23 anonim válasza:
100%
Attól függ. Ha az ellátás színvonala miatt lett öngyilkos, akkor meggondolnám. Egyéb esetben miért érdekelne?
2018. aug. 30. 10:30
 15/23 anonim ***** válasza:
Szállodatulaj vagy? Be akarod perelni anyagi kártérítésért a hozzátartozókat károkozásért?
2018. aug. 31. 09:51
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ, hogy mivel lett öngyilkos. Ha pl. radioaktív piszkos bombával, akkor tutira nem.
2018. aug. 31. 09:53
 17/23 anonim válasza:
100%

Végigmész egy olyan úton, ahol meghalt már valaki? Ha a válasz nem, akkor nem nagyon fogsz tudni kimozdulni.

Amúgy mégis mit befolyásol, hogy meghalt, öngyilkos lett ott valaki? Kísérteni fog a szelleme?!?

2018. aug. 31. 16:56
 18/23 Kései Sirató ***** válasza:

Attól függ, miért lett öngyilkos, ha a szálloda gyenge színvonala miatt, akkor elgondolkodnék. :)

Már vettem is olyan házat olcsón, ahol a tulaj fia lett öngyilkos. Engem nem zavar, hogy ott történt a haláleset, miért is zavarna? Azótta fel is újítottam, kifestettem, parkettáztattam is azt a szobát.

Ha a szellemektől félsz, miért nem az ezotéria cím alatt tetted fel a kérdést?

2018. szept. 1. 23:47
 19/23 anonim ***** válasza:
25%
Meg ne próbáld, ha jót akarsz magadnak! Az öngyilkosok lelke ott marad a szobában és éjszaka figyeli az álmodat és akkor teszi rád a rontást, amikor mélyen alszol, de ha szerencséd van akkor felriadsz álmodból, de menekülni nem tudsz, mert a hátadra kapaszkodva haza megy veled! Mindig is félni kellett tőlük, ezért temették őket a temetőárokba, szép estét, jó éjszakát, szép álmokat!
2018. szept. 2. 21:00
 20/23 Kései Sirató ***** válasza:
Utolsó, te túl sok horror filmet nézel, annak amit írtál, semmi köze a valósághoz.
2018. szept. 3. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!