Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Mi számít felnőttnek, vagy ez...

Mi számít felnőttnek, vagy ez lehetséges?

Figyelt kérdés

Kerestem szállást a barátaimmal. Szűrők alapján kerestem és beállítottam, hogy hányan vagyunk. (7-en) és hogy két felnőtt és öt gyerek. Kérdezte hogy a gyerekek hány évesek. És mind az öten 17-ek vagyunk. És a másik kettő felnőtt 18. Ugyebár 18 évesen már nagy korúak ergo "felnőttek"

És erre ki is dobott egy szállást. Ami jó volt megfelelt az elvárásoknak. És mikor lefoglaltam. Azt írta ki hogy 7 felnőtt.

Szóval a szálláson ez számít? Ugyanis én kereséskor jeleztem hogy 2 "felnőtt" és 5 gyerek". Vagy nem számít a korunk? Nem értem hogy megy ez

2018. júl. 17. 21:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sok helyen 16 ev felett felnott arral szamitanak. Nezz utana a szallasod hogyan viszonyul ehhez a kerdeshez.
2018. júl. 17. 21:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Néztem, de nem találtam semmit. De ha beállítottam, hogy 18 automatikusan felnőttnek vette?! Vagy mi?

Köszönöm a választ amúgy

2018. júl. 17. 21:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
De számít a kor, de 17 évesen már nem gyerekek vagytok, hanem felnőttek. Így bármelyik szállást foglaljátok felnőtt árban fogtok fizetni
2018. júl. 17. 22:01
 4/5 anonim válasza:
100%
a gyerek az akinek gyerekágy kell. nyilván a ti szobátokban nem az lesz. az a lényeg egy szobafoglalásnál hogy hogy kell majd előkészíteni a szobátokat a hotel személyzetének. fizetés kérdésnél meg szerintem a legtöbb helyen a 14-12 éven aluliaknak van olcsóbban.
2018. júl. 17. 22:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És ahhoz hogy lefoglaljam a szállást,nagy korúnak kell lenni?
2018. júl. 18. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!