Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Csak én nem szeretek hotelban...

Csak én nem szeretek hotelban "raboskodni" a nyaralás alatt? Tényleg bolond lennék emiatt?

Figyelt kérdés

Én nem vágyom hotelba, ha ingyen adnák sem élvezném. Reggelente félig zombiként nem fogok levánszorogni 150 idegen ember közé kávézni és reggelizni. Esténként nem fogok kicsípve vacsorázni menni, hanem ha ahhoz van kedvem akkor a strandról hazaérve izzadtan eszek a saját erkélyemen, vagy a kanapén. A

naponta bejárkáló takarítókat sem tolerálom, a személyes dolgaimat ne nézegessék. A hotel saját tengerpartja is kész rémálom, ki akar beszabályozottan strandolni egymás hegyén hátán? Inkább autóval felfedezek eldugott strandokat. Úgy általában utálom a tömeget, nyugalmat szeretnék a szálláson. Ami meg végleg kiakaszt, hogy szinte sehol nincs hűtő a szobában. Ha éjjel felébredek szomjasan, és hideg ásványvízre vágyom honnan szerzek? Mert félálomba lemenni köntösbe biztos nem fogok, a minibárba meg alig fér be valami.

2018. máj. 16. 16:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Pontosan így érzek én is.

Ezért saját szervezés minden út, és apartman.

Ott sem kell raboskodni, mert lehet menni étterembe es főzni sem kell.

Sőt a világ boldogabb részein a bárokban reggeliznek az emberek, így arra sincs gond.

Bár a piacon beszerzett halak, zöldségek, gyümölcsök megérik a főzőcskét.

2018. máj. 16. 16:38
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Én is így vagyok ezzel, alapból azért utazom valahová, hogy felfedezzek mindent, a helyiekkel vegyüljek és kicsit magamba szívjam a hely lelkét, nem pedig azért, hogy egy steril, lelketlen hotelben tespedjek naphosszat a többi turista között. Mondjuk nekem a passzív pihenés nem is pihenés, ezért a wellness és társai is csak rémálom, egy strand is lehet akármilyen szuper, 3 óra alatt megunom. Régen rengeteget Couchsurfingeltem, mostanában már inkább Airbnbn foglalok szállást.
2018. máj. 16. 16:51
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
Nekem pár nap hazai wellness ugyan jöhet minden évben, de azt is mindig kiegészítem a környék alapos felfedezésével. De külföldön már tényleg sok nekem isa szálloda elzártsága, így legfeljebb üzleti utakon veszem igénybe azokat és azt is csak azért, mert a cég szállodákkal van leszerződve.
2018. máj. 16. 18:20
 4/4 anonim ***** válasza:
én is így vagyok vele.
2018. máj. 16. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!