Üdv! Olyan szállást keresek Prágában, ahol értik-beszélik a magyar nyelvet! Tudtok mondani?
3-4 csillagos szállodák érdekelnének elsősorban . De inkább 3!
Prága melyik részén található és minden amit fontosnak tartasz.
Több is lehet.
Köszönöm,ha megosztod velem!
De ez most kit érdekel,hogy te tudsz?
Ha van írsz,ha nem nem írsz.
Ilyen egyszerű! Ennyi.
A bosszantó,hogy hülyének nézitek a másikat,mert feltett egy kérdést...és csak okoskodtok,valamint nem értitek meg a kérdést sem,pedig próbáltam egyszerűen fogalmazni,sőt a végén lebutítottam,hogy te is megértsd ,kedves utolsó.
De csak a nagyképűsködést látom.
Ha nem találok rendben,akkor üresen kell hagyni a fórumit,mert nem az volt a kérdés.
Az első is elkezdte,hogy mit akarok a recepcióstól magyarul.
Hát elég sok mindent .
De ő az üdvözlésen, a neveden és esetleg az útlevél/ID kombón kívül, nem fog akarni semmilyen kommunikációt veled (ehhez pedig nem kell még az se, hogy komolyabb közvetítő nyelvetek legyen).
Ezért nem értik az emberek a kérdést (sokan feltették már ezt környező országokkal kapcsolatban, és ott is ez volt az első reakció, mert teljesen értelmetlen és felesleges dolgot keresel). Nem trollság, meg kötekedés, meg figyelemhiány...
Persze nagy,sokat leoltotok vissza se szól ,felőlem tilthatnak mert kiállok magamért,én sok időt nem töltök itz,nincs ragaszkodás.
Viszont már az első hozzászólás is provokáló volt,ahogy a többi is.
Nagy a pofám vállalom.
Ha felfogjátok az "értelmetlen" kérdésem,én sehol nem írtam,hogy kell tudniuk és csak akkor megyek,ha tudnak..
Ezzel nem szúr ki velem az utolsó .
Viszont kíváncsi voltam. Arról hol tehetek,hogy ennyi a retardált okosnakhiszemmagam típus,aki azt hiszi hogy gyökérkedhet nyugodtan.
Az utolsó is provokált. Aztán néz ,hogy miért nem fogom be. Előbb kelj fel ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!