Tudnátok nekem segíteni?
Én 5 éves gyereket se Balira se Thaiföldre nem vinném. Ehhez túl kicsi. Thaiföld gyönyörű a kedvenc országom, de nem hiszem, hogy egy 5 évest érdekelné a thai kultúra. A tengerpart meg túl messze van ennyi idősnek. Ha csak a tenger a cél akkor van közelebbi szép tengerparti országok. Nem kínoznám 13-16 órás repülőúttal.
Arról nem is beszélve, hogy az esetleges rossz közérzetét, sírását másoknak is el kell viselniük a hosszú repülőúton. Ha tengerre vágytok, (mert ugye 5 évesen nem érdekli a templomok, vallás, kultúra, történelem, kirándulás) akkor menjetek Bulgária, Szlovákia, Görögország tengerpartjaira
Bocsi, elírtam.Szlovénia..
De szerintem aludj egyet, mert kamuzni már késő van. Tudod aki olyan gazdag, hogy magángéppel utazzon a fél világon át az nem a gyakorin tesz fel kérdést..
Na erre mondják, hogy "bilibe lóg a kezed"
Nem is értem, hogy miért nem a gyereket kérdezed meg, hogy hová menne nyaralni?
Vagy lehet, hogy Bali helyett inkább a bili tetszene neki??
Pl. Barbra Streisandnak és John Travoltának is van magánrapülője, de ők csak igen ritkán szoktak utazási tanácsot kérni itt a gyíkon...
Vagy te vagy az, Barbara??
Öt évesen már elég nagy az a gyerek, hogy el tudja dönteni, hogy hová repüljön nyaralni!
Viszont ha mán itt vágy, ván -repülőről léesett- óccsó kínai kerrozzinom há érdekel??
Akinek telik magàngèpre, annak Thaiföld vagy Bali túl prosztó helynek számít. Dubai úgyszintén (làsd még : tömegturizmus...)
Aki valóban megteheti a magàngéppel repkedést, az Seychelles-re (de ott sem Praslin-ra vagy La Digue-re) megy, esetleg Maldívra, vagy Nosy Bé eldugottabb helyeire, illetve az Antillàkra (mostanàban az elit körökben az is megy), vagy ha kalandosabb útra vàgyik, akkor Borneò, vagy Pápua...
Ja, és nem a gyakorin kérdezget :)))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!