Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Boglári COOP üdülő? Tapasztala...

Boglári COOP üdülő? Tapasztalatok, nyaraltatok már ott?

Figyelt kérdés

Szeretnénk a párommal,és a kislányunkal nyaralni a Balatonnál. Láttam a neten a Boglári Coop üdülőt. Nagyon megtetszett.

Tapasztalatokra lennék kíváncsi,mert a nyáron szeretnénk pár hetet eltölteni ott. A Recepciósok,illetve a főnökök rendesek? Milyen élményetek van az üdülővel kapcsolatban? Csak azok írjanak akik voltak ott. Mennyibe kerül? Marmint 2hetet maradnánk

:)

2018. márc. 28. 17:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Mivel egy napja nem válaszol senki, batorkodnék mégiscsak látatlanban válaszolni: nekem úgy tunik, hogy ha bírod a retrót és a meleget, akkor jó választás, csak ne számíts luxusra. Inkább időutazás.
2018. márc. 29. 17:11
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Szóval akkor meg éri oda menni?

2018. márc. 29. 20:01
 3/3 anonim válasza:

Szia! Szüleim COOP-nál dolgoztak akkoriban és kaptunk oda kedvezményt. Olyan 2007-2008 körül voltam ott, csak 9-10 éves lehettem, de az alapján próbálok valamit mondani.

Amit az előző válaszoló írt tényleg elég retró, szocreálos (azóta sem változott sokat ahogy képeken nézem). Ennek is megvan a hangulata valaki szereti-valaki nem.

Igaz nem tudom hány éves a lányod, de nekem gyerekként nagyon tetszett a nagy park amit körülvesznek az épületek, ott bátyámmal sokat játszottunk meg még más gyerekekkel is. Szóval nekem tetszett akkoriban, több emlékem van róla mint a többi Balatoni nyaralásunkról. :)

Személyzetről bocsi, de nem nagyon tudok nyilatkozni.

Ami még pozitív volt hogy ez Boglárnak a Balatonlellei oldalán van, ott volt egy homokos szabadstrand is(a strand azóta is megvan, hogy hogy tartották karban azt nem tudom), most Google alapján 1,8 km körüli táv, ha ide mennétek azt is nézzétek meg. :)

Az árak itt vannak:

[link]

Konklúzióm: Ha egy nyugis, csendes helyre vágytok, ahol tényleg relaxáltok és retróztok akkor nem lehet rossz választás. Mondjuk az árak a szolgáltatáshoz képest szerintem kicsit túl lettek tolva.

2018. ápr. 1. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!