A Maldív-szigetek melyik részén érdemes szállást foglalni? Milyen infókat tudtok még? Mennyibe kerül kb egy ilyen út?
Olyan emberek válaszaira lennék kíváncsi, akik már voltak ezen a helyen, nem pedig csak otthon a fotelból próbálnak okosak lenni.
Úgy gondolom nem azt kérdeztem h javaslod e h odamenjek. Azt pedig megkèrdezhetem h masnak mennyiből jött ki az út. Köszönöm az értelmes kommenteket...
Bírom az ilyen és ehhez hasonló kérdéseket. Főleg mikor a kis 16 évesek teszik fel, "Az XY szigetekre akarunk menni a barátommal mennyibe kerül?"
Na a másik meg a prolik. Amikor itt álmodoznak aztán egy forintjuk sincs.
Mégis mire legyünk irigyek?Arra hogy ennyire lusta és/vagy életképtelen vagy hogy rákeress a repjegyre/szállásra stb.......
Azt meg külön bírom mikor az ilyen sértődött szerencsétlenek előadják ezt a pökhendi stílust,meg egy mondatomból megállapitják hogy sosem jártam ott.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!