A booking.com nevezetű oldalon mennyi idő alatt bírálják el a véleményt amit írtam?
Figyelt kérdés
Hétfőn kaptam üzenetet, hogy értékeljem. Én megtettem, értékeltem, mivel rossz volt a szállás, ezért nagyon finoman, nagyon intelligensen, és őszintén véleményt írtam. Ma már szerda van, és a véleményem még mindig "feldolgozás alatt", két ismerősöm azt mondta, hogy már hiába várom, hogy megjelenítsék, azonban sokkal, sokkal durvább véleményeket lehet olvasni ennél a szállásnál, amit én írtam pedig egyáltalán nem durva, nem sértő, hanem őszinte, és építő jellegű lenne..2017. nov. 22. 13:36
2/18 anonim válasza:
4-8 nap eddigi tapasztalataim alapjàn.
3/18 anonim válasza:
Én is úgy tapasztaltam, hogy pár nap.
Egyébként az értékelésnél nem kell mismásolni. Kulturált módon, de tényleg a valóságnak megfelelően érdemes leírni, hogy mit tapasztaltál, mert az segíti a többieket a döntésben. Mindig végigolvasom a véleményeket, amikor több szállás között vacillálok, ha elegendő számú van, akkor nagyon jó képet lehet kapni arról, milyen is valójában, ki lehet szűrni a nagyon szubjektív véleményeket.
4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat! Akkor most már megnyugodtam, mert azt hittem, direkt nem akarják megjeleníteni, mert őszinte voltam, egyébként egyáltalán nem "mismásoltam" de kulturáltan fogalmaztam nagyon.
2017. nov. 22. 16:02
5/18 anonim válasza:
Több napig is eltart, ez nem függ össze azzal, hogy jót vagy rosszat írtál. Én egyszer értékeltem negatívan, a többi mind pozitív volt, és mindegyik tetű lassan jelent meg.
6/18 anonim válasza:
előző vagyok: és hozzáteszem, hogy az az egy negatív értékelésem kicsit sem volt finomkodó, mivel ágyi poloska volt egy pesti panzióban, amit le is írtam az értékelésben, mert iszonyat felhúztam magam rajta.
7/18 A kérdező kommentje:
Hát az nem semmi. Én azért írtam negatívat nagyon kulturáltan, mert pókhálós volt a plafon két pókkal, illetve egy faágon lógott egy zacskó, melyben feltételezhetően emberi ürülék volt és pontosan erre láttunk rá a csodás törött ablakunkból.De voltak még más apróságok. Ezt nagyon finoman leírtam. (Egyébként ez is egy pesti csoda szállás.)
2017. nov. 22. 16:09
8/18 anonim válasza:
Nekem mindig megjelent még aznap, lehet függ a fokozatodtól is.
9/18 anonim válasza:
" sokkal, sokkal durvább véleményeket lehet olvasni ennél a szállásnál, amit én írtam"
Megkérdezhetem, hogy akkor mi a f..ért mentél oda??
Mazochista vagy?
10/18 anonim válasza:
"Én azért írtam negatívat...mert pókhálós volt a plafon két pókkal"
Mesélj, hogyan élted túl?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!