Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Miért van az, hogy szállást...

Miért van az, hogy szállást foglalok pl a booking.com on és nem is olcsóbb?

Figyelt kérdés

Múltkor keresgettem debrecenben szállást meg néztem a szállás.hu t is ott ahova menni akartam minden szoba foglaltnak volt írva,előzőleg egy éjszaka 10500Ft volt.Na most 3 éjszakát voltunk ketten az a szállás.hu szerint 31500Ft a tulaj szerint meg 31300Ft

De én meg a booking.com on úgy foglaltam le a szállást,hogy ha most foglalom akkor most csak 27800Ft na mondom milyen jó még spórolok is.Erre oda mentem a tulaj mondta 31300Ft lesz.Most akkor ,hogy van ez?

2017. szept. 23. 11:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ezért nem szabad csöveseknek kiadni a kéglit, mert mindig azok reklamálnak pár száz forinton!

Amúgy ha valaki ennyire tájékozatlan, ráadásul számolni sem tud, az miért ír ki kérdést és erőlteti a nem létező igazát??!

Ráadásul olvasni sem tud, hiszen a Booking pontosan leírta foglaláskor, hogy "a helyszínen további fizetnivalók is lehetnek, amiről a szállásadónál tájékozódhatsz"!

2017. szept. 25. 09:26
 22/23 A kérdező kommentje:

ma 09:26

Csöves a tudod kid :)

Most már tájékozott vagyok,azóta olvasgattam,és a számolás is megy csak kár,hogy a magyarok ilyen hülye kötekedős népek,mert rögtön jön a lenézés,de tudod bagoly mondja verébnek,hogy nagyfejű :)

2017. szept. 25. 15:21
 23/23 A kérdező kommentje:

ma 05:48

Köszi,utána olvastam,csak előbb paráztam mint tájékozódtam.Bár egy két embernek ettől még nem kéne lehülyéznie a másikat.

2017. szept. 25. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!