Miért van az, hogy szállást foglalok pl a booking.com on és nem is olcsóbb?
Múltkor keresgettem debrecenben szállást meg néztem a szállás.hu t is ott ahova menni akartam minden szoba foglaltnak volt írva,előzőleg egy éjszaka 10500Ft volt.Na most 3 éjszakát voltunk ketten az a szállás.hu szerint 31500Ft a tulaj szerint meg 31300Ft
De én meg a booking.com on úgy foglaltam le a szállást,hogy ha most foglalom akkor most csak 27800Ft na mondom milyen jó még spórolok is.Erre oda mentem a tulaj mondta 31300Ft lesz.Most akkor ,hogy van ez?
Ezért nem szabad csöveseknek kiadni a kéglit, mert mindig azok reklamálnak pár száz forinton!
Amúgy ha valaki ennyire tájékozatlan, ráadásul számolni sem tud, az miért ír ki kérdést és erőlteti a nem létező igazát??!
Ráadásul olvasni sem tud, hiszen a Booking pontosan leírta foglaláskor, hogy "a helyszínen további fizetnivalók is lehetnek, amiről a szállásadónál tájékozódhatsz"!
ma 09:26
Csöves a tudod kid :)
Most már tájékozott vagyok,azóta olvasgattam,és a számolás is megy csak kár,hogy a magyarok ilyen hülye kötekedős népek,mert rögtön jön a lenézés,de tudod bagoly mondja verébnek,hogy nagyfejű :)
ma 05:48
Köszi,utána olvastam,csak előbb paráztam mint tájékozódtam.Bár egy két embernek ettől még nem kéne lehülyéznie a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!