Egyiptomba voltam es nagyon megtetszet Kint szeretnek dolgozni. Tud ajanlani valaki munkat kint? Dolgozotr mar valaki egyiptomban?
Amugy nem butazni kellene.
Hanem ha nem tudsz segiteni akkor inkabb ne ide kommentalj.:)
Van ra nyomos okom miert epp oda akarok menni. Amugy csak minimum 2 evre mennek
De nem mindenki buta!Pl en egyetemistakkal voltam akik nagyon rendesek voltak vele fiuk lanyok
Ingyen varosokba mentunk kocsikkal . FO CELJA HOGY ELVEZZEM AZ UTAZAST es a jo emlekek!
"Amugy csak minimum 2 evre mennek" - nem maximumot akartál írni? Így szerintem nem nagyon értelmes a mondat.
Én is csak a turistaövezetet ajánlom, azt nem tudom, hogy munkát hogy lehetne ott szerezni. 1-eshez hasonlóan én sem értem, mit lehet szeretni a turistaövezeten és a történelmi helyeken kívül Egyiptomban úgy, hogy ott is éljen valaki. Nyilván te tudod, mi az a nyomós ok, ami idehozna (én itt élek), de elég nyomósnak kell lennie ahhoz, hogy élvezd a zsúfolt, zöldövezet nélküli, autófüstös levegőjű, poros, koszos környezetet. Kairóban persze van egy-két szép gazdag negyed, de az nyilván nem a te pénztárcádhoz való.
Ha nő vagy, akkor ráadásul egyéb veszélyekkel is számolnod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!