Cseréljünk velük szobát?
ma toltjuk a férjemmel a nyaralasunk masodik napjat. ma kora delutan az egyik srác bekopogott hozzank es megkerdezte hogy nem-e cserelnenk veluk szobat mert az o szobajuk az apartman kozepen van a milyenk meg a szelen, es a baratnoje nem birja a bezartsagot, ezert szeretnenek szobat cserelni velunk. azt mondta eddig mindenki elhajtotta oket, de mi a ferjemmel azt mondtuk neki hogy holnap reggelig meggondoljuk. mellesleg 12 napra jottunk igy hat eleg sok cuccunk van :D a srac meg a baratnoje kb 18-20 evesek, ami nekem santit a sztoriban, hogy a buszon pont mogottem ult a lany (igen busszal jottunk, 32 ora buszozas volt) es a holgyike egy szoval se emlitette, hogy rosszul erzi magat, pedig 72 ember volt a szuk buszon rajta kivul. szerintem ha valaki nembirja a bezartsagot, az nem bir ki 32 orat bezarva egy buszba, tomerdek emberrel mellette.
29N / 36F
Miért cserélnétek? A végén jól ráfizettek, ha kiderül, hogy ott valamit tönkretettek és rajtatok hajtják be a javírási díjat.
Ha nekik nem tetszik a szoba, akkor az üzemeltetövel beszéljenek, neki van joga másik szobát adni.
Semmiképpen se cseréljetek.
Ha valami problémájuk van, akkor az utazásszervező cégnek ill. idegenvezetőjének szóljanak - majd ők intézkednek (ha busszal mentetek, akkor nyilván van utazási iroda, aki levitt Titeket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!